The Revival.

 

Laat je meevoeren in één bijzondere 2,5 uur durende open-air show gepresenteerd door Fisherman & Husman én ervaar hoe Rijksmonument Kasteel de Keverberg op 26 september tot leven komt. Persoonlijk en zéér dichtbij, voorzien van prachtige cinematische interludes, opzwepende drops en de meest euforische tracks in het universum ontvouwt één volledig doordachte show zich voor jou en je vrienden. Met enorme live-support van o.a. Armin van Buuren, W&W, Markus Schulz én een stormloop aan releases op Coldharbour Recordings, creëren deze twee getalenteerde artiesten een muzikaal statement dat aan verwachtingen voldoet. 
Maak je klaar voor een avond vol energie en verbijstering.

Locatie

Dompel jezelf onder in geschiedenis, mythen en hét adembenemende landschap, terwijl je wordt uitgenodigd in een van de mooiste en oudste kastelen van Nederland. Gelegen in het hart van Noord-Limburg, net stroomopwaarts van Venlo, aanschouw je; Kasteel de Keverberg in het charmante dorpje genaamd Kessel, het vertoont een fascinerend contrast tussen verleden en heden, volledig opnieuw ontworpen met hedendaagse architectuur, daterend uit de eerste kruistochten (950 n.Chr. - 9e eeuw) én betoverend gevestigd aan de Maas, werd het dé verborgen museumschat van Limburg. We kunnen niet wachten om dit Kasteel tot leven te brengen!  

Fisherman.

Isaac, beter bekend als Fisherman, heeft al vele mijlen gevaren en heeft buiten de randen van deze wereld bereikt, stormen en gevaren getrotseerd en met uiterste vastberadenheid heeft gespeeld op grote evenementen zoals: “ASOT 650” in Utrecht (Nederland), “Avalon” in Los Angeles (VS), “New City Gas” in Montreal (Canada) en “Colosseum in Jakarta (Indonesië). Het is geen verrassing dat Fisherman een indrukwekkende reeks exclusieve tracks, remixes en collabs blijft afleveren. Grote raving-grand-slams zoals: Man vs Machine, “Off The Hook” (met Armin van Buuren & Hardwell) en zijn Festival Mix van “Far” (met Markus Schulz & Lachi) werden favoriet bij vele Trance-heads over de hele wereld. Jarenlang heeft Fisherman met succes zijn eigen evenementen geïnitieerd onder de tegenwoordig zeer gewaardeerde bijnaam: Airwalk. Met sinds 2018 een groots Indoor Trance Festival in Venlo (Nederland). Samen met zijn true love Nifra creeerden ze zelfs twee officiele anthems genaamd “Jaguar” en “The New Breed”. Kortom, een welvarende visserman van de bovenste plank!​

Husman.

Gezien de “One To Watch” status van niemand minder dan W&W, beukt Husman zich een weg naar de top met zijn kenmerkende melodieuze krachtpatsers. Zijn unieke en genre-afbrekende producties hebben hem releases opgeleverd op verschillende Armada-imprints, waaronder Mainstage, Armada Trice en Armada Captivating, met steun van onder andere Tiësto, Hardwell, W&W en Dyro. Husman heeft een diepe passie voor elektronische muziek en een onbedwingbare drang naar kwaliteit, en zal de wereld zeker de komende jaren verlichten met muzikale edelstenen. Husman’s geluid is euforisch, melodieus en bevat de overweldigende hoeveelheid energie en kracht die nodig is om het publiek omver te blazen. Wat Husman op het punt staat naar elektronische muziekindustrie te brengen, is misschien nog niet bekendgemaakt. Maar gezien zijn fenomenale potentie, zijn residentie op Armada Nights en zijn verbluffende releases op verschillende Armada-Labelsis het veilig om te zeggen dat Husman de geluiden van de toekomst in zijn handen heeft. 

Events.

The

Revival

“Verrezen in een tijd van wanorde, in het leven geroepen ​​door twee van de meest meedogenloze trance DJ's van het Nederlands hemelruim, versterkt met opmerkelijke audiovisuele vaardigheden én omgeven in de oudste máár meest modernste ruïne van Limburg, ontstaat een nieuwe voortdurende gebeurtenis die al vele vormen heeft aangenomen, maar zich zal samensmelten tot een nog niet eerder vertoonde belevenis, één die zijn weerga niet kent”. 

 

 Muziek- & Show Liefhebbers, 

   Welkom bij een nieuw en bescheiden begin,

Welkom tot je wedergeboorte. 

Welkom tot vernieuwing!

Welkom bij ‘The Revival’ 

 

TOEGANGS PRIJS

TOEGANGS PRIJS

Ticket á 2 personen: €99,00 (€ 49,50 per persoon). Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Incl. 1x welkomstdrankje.

BETALING

BETALING

Tijdens “The Revival” kan alleen contactloos worden betaald. Geaccepteerd wordt: Maestro, V-pay Visa, Mastercard American Express. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

BEREIKBAARHEID LOCATIE

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Klik hier voor meer informatie

DRINKS & BITES

DRINKS & BITES

Klik hier voor meer informatie

FACEBOOK EVENT

FACEBOOK EVENT

Klik hier om deel te nemen aan ons Facebook Evenement

GA NAAR BOVEN

GA NAAR BOVEN

other dimension

Lasers

Videomapping

Special FX

Lights

shelter
keverberg
CORONA  MAATREGELEN

CORONA MAATREGELEN

Klik hier voor extra informatie betreft corona voorzorgsmaat regelingen

maatregelen
Beeldmerk

STUDIO SHELTER

button
button
rocketman